top of page
  • Marieke Angenent

1 jarig bestaan :)

Allereerst de beste wensen voor 2020!!


Het is alweer één jaar geleden dat ik ben gestart met een administratiekantoor in Ter Aar!

Fijn dat deze nieuwe kans én grote uitdaging op mijn pad is gekomen en die heb ik met beide handen aanpakt.

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en ben ik dankbaar dat ik klanten heb mogen verwelkomen die vertrouwen in mijn dienstverlening.

Op nog vele jaren!


Heeft u hulp nodig bij uw boekhouding? Of bij de aanlevering van alle voorkomende belastingaangiften? De samenwerking kan op de manier die bij u past! Ook kunt u bij Angenent Administratie en Advies terecht voor advies in boekhoud technische uitdagingen die het ondernemerschap met zich mee brengt.

Wilt u graag eens kennis maken? Stuur mij gerust een bericht voor een vrijblijvende afspraak of een offerte.Comments


bottom of page