top of page
  • Marieke Angenent

Wie wil er nog accountant worden?

Zoals in vele sectoren is de krapte op de arbeidsmarkt ook voelbaar in de accountancy. Nu én de komende jaren is sprake van een groot tekort aan accountants, waardoor bedrijven moeilijker hun jaarrekeningen kunnen laten controleren. Dit bericht stond gister nog tussen het nieuws van de NRC.Wie wil er nog accountant worden? Ik!


Nu ben ik op zoek naar een praktijkbegeleider voor de verplichte 3 jaar 'stage' waarin gekeken wordt of ik binnen mijn werk voldoe aan de competenties om accountant te worden. Op dit moment is het een nadeel dat ik ondernemer ben en er niemand beschikbaar is binnen 'mijn organisatie' die mijn praktijkbegeleider kan zijn.


Bent u of kent u iemand die mijn stagebegeleider kan worden? En de tijd heeft om mij te helpen met groeien binnen het vak? Neem dan gerust contact op!
Commentaires


bottom of page