top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Marieke Angenent. Ik ben eigenaar van Angenent Administratie en Advies gevestigd in Aarlanderveen. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsadministraties en belastingzaken van ondernemers met een midden klein bedrijf (MKB). Ook voor uw belastingaangiften als particulier kunt u bij Angenent Administratie en Advies terecht.

 

Na 7 jaar ervaring, waarvan 3 jaar als mede-ondernemer/ eigenaar van een accountantskantoor, ben ik per 1 januari 2019 gestart met een administratiekantoor!

 

Recent heb ik het theoretisch getuigschrift van de opleiding tot accountant met de oriëntatie accountancy-MKB behaald welke ik was gestart na mijn HBO SPD Bedrijfsadministratie. Leren is mijn passie en dat is maar goed ook, want in de accountancy ben je nooit uitgeleerd met alle veranderingen in de wet- en regelgeving. 

Het doel van Angenent Administratie en Advies is om in samenwerking met u als ondernemer de administratie volledig onder controle te hebben en te optimaliseren op een manier welke goed bij u en uw onderneming past. 

Wilt u graag eens kennis maken?

Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

NB: Momenteel neem ik geen nieuwe klanten aan, omdat ik graag de tijd neem voor mijn huidige klanten om zo de kwaliteit van mijn werk te behouden. 

GizmoWorks-Photography-Fotograaf-Bodegra
bottom of page